Uteservering och trevligt sällskap

Igår blev det två Kilkenny på Mortens Krog tillsammans med den australiska artisten Jane Kitto, DJ Kongstad, frugan och Kittos mest hängivna fan Mats från Stenugnsund. Sicken röst hon har Kitto, fan vad bra gitarr/sång kan vara i all sin enkelhet.Två överförfriskade 40+ gäster buggade våldsamt till den avskalade och vackra musiken, en A-lagare vaggade med händerna i luften, bara i en småstad, bara i Uddevalla!
Såg Josefsson klä av fackpampen Stig Malm, fy fan vilka svin, fy fan vad korrupt Sverige är när man lyfter på filtarna, unket! Gyllenhammar, Feldt och Malm blåste arbetarna och gjorde en hemlig uppgörelse innan löneförhandlingarna ens inletts! Finns det ingen moral och etik någonstans? Schyman (V)  fifflade med skatten, facket har klippkort på porrklubbar så fort det är dags för möte, direktörerna (M) frossar i bonussytem och fallskärmar, och nedläggningar! Min stackars hemstad har under en längre tid misskötts så svårt att det numera liknar en spökstad, kolla in turistguiden på www.uddevallakassetten.just.nu
Är jag bitter, nej det är lungt. Ikväll är det fotboll, pizza och rödvin! imorgon stundar en trevlig middag med Kitto och vänner.
Och på Måndag bär det av till Bretagne och Château du Grand Val strax utanför den lilla byn
Combourg .
Skål på er!


Kommentarer
Postat av: Mats Ödman

Jag trodde du var Kittos mest hängivna fan ;-)... Ja, ja, hon behöver oss alla så sprid ordet! Av 5 spelningar i Göteborg/Uddevalla såg jag 4 och den ena var inte den andre lik. Hoppas att hon kommer snart igen!

Och vi ses!

2006-06-04 @ 12:40:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback