Australisk öl och Hellacopters

Shit vad dagarna rusar iväg... I fredags hade vi fint besök i det Wallinska hemmet, Hellacopters gitarrist Strängen/Dala var på besök för intervju och öldrickning VB! Det dröjde inte länge innan halva bekantskapskresten anslöt, det hela slutade med en trevlig kväll på Mortens Krog. På lördagsförmiddagen väntade konfirmation för äldsta bonussonen Fredrik! 09.30 i Kyrkan!!! Just det katten blev av med sin strut i fredags och är mycket nöjd med livet. Mejlar för fullt med Australien mfl inför festivalen den 9 sept på Tellus i Stockholm. Samma gäller Uddevallakassettfestivalen den 3-4 nov se www.uddevallakassetten.just.nu Har bokat in över 20 artister!  Är sugen på att åka till götet på lördag, grym festival på Henriksberg, www.showdown.nu See ya!

Förväntansfull

Ibland får man nypa sig i armen, visst är det så att alla människor kända som okända inte är mer än just människor de också! Jag blir fortfarande barnsligt förtjust vid tillfällen likt de som när jag i helgen snackade i telefon med Chris Bailey och planerade en låt tillsammans, eller med Kitto och planerade av spelschema, ja ni vet... Stora artister, men också stora människor som tar sig tid! Respekt!
En helt annan respekt saknar de industripampar som exempelvis dumpade tunna efter tunna med kvicksilver i havet utanför Sundsvall. Bara för att vi lägger saker i en tunna och dumpar den i havet eller i någon grotta och inte kan se det så betyder det ju inte att det inte finns. Något att tänka på för alla kärnkraftsförespråkare, jeesuus, i minst 100,000 år framåt är avfallet dödligt farligt, 100 000 år! Hmm hur såg sverige ut för blott 12 000 år sedan, just det istid, med naturkrafter som lätt knäcker hål i en liten tunna, ska vi verkligen lämna över det till kommande generationer? Vindkraft är vackert! När jag ser ett vindkraftverk tänker jag "sunt", jag tänker inte på ev brummande. När jag ser ett kärnkraftverk blir jag rädd!

Vapenvila, pyttsan, då passar Israel på att bomba skiten ur Palestinierna i Gaaza. Är det så att mobbade barn blir mobbare, fast nu på ett annar sätt? What so funny about Peace love and understanding...
Såg förresten Costello live i Hunnebostrands folketspark 1979.


Sen senast!

Vad har hänt sedan senast? Tja, läser det du här så är du väl lite nyfiken! Vår kära bil som stals i början av semestern blev inlöst. Var nere i Gamlestaden i göteborg förra veckan och inhandlade en ny, det blev en Renault Laguna kombi den här gången, faktiskt första gången jag kör franskt. Har haft ett gäng Alfor tidigare. Gött med bil igen. Världen är galnare än någonsin, Israel/USA bombar Libanon sönder och samman och som ett brev på posten kommer terrorhoten och attentaten med full kraft. Det är nog så sant som det är sagt, våld föder våld. Israel måste lämna de ockuperade områdena, Palestinierna måste kunna leva i sitt eget land, det går inte att få lugn så länge Israel ger fingret till hela arabvärlden. Känns lite marigt att flyga till USA just nu, i september bär det av. I min familjs lilla värld pågår dock en annan form av dramatik, den lilla olycksdrabbade katten Tassen Wallin, ja han som blivit överkörd, ramlat ut genom fönstret, han som är genomsnäll och tar hand om och tvättar sin bror, vildkatten och grannens hund, har nu varit hos veterinären igen! Nu har han opererat bort en tumör, intill örat, väl hemkommen krampade han flera gånger och fick åka tillbaks för att få stecolid. Just nu vandrar han omkring med en strut runt huvudet och väntar på beskedet om tumören är godartad eller.... Inte rättvist. Ihelgen var vi förresten först på A-bombers tävling i Dynamitbacken i Uddevalla, en massa coola bilar och rockabilly. Lördagskvällen avslutades med Where the action is på Bananpiren i göteborg, Hellacopters mfl Sliter just nu med att markandsföra den stundande Australienfestivalen i Stockholm den 9 sept. Ska bli grymt kul! Sicka artister som kommer, missa inte! Läs mer på www.uddevallakassetten.just.nu och på www.larswallin.nu

Skål och ha en trevlig helg.