30/4 "I MITT GARAGE" med Crucifide Barbara mfl

30/4 "I MITT GARAGE"
19.00 DJ: Ulf Aldeborn
20.30 The Oswald Great Story
21.15 The Thunderbirds
22.00 Sinicess (Göteborg)
22.45 The Modern Art (Örebro)
23.30 The Cleanstream Company (Fagersta)
24.30 Crucified Barbara (Stockholm)

MORTENS KROG

http://www.uddevallakassetten.se


Neddragningar i äldrevården mm

Alliansen skattesäkningar slår nu igenom med full kraft. Den offentliga sektorn måste bantas då skattemedlen ej längre räcker till. Tusentals människor sparkas från sjukhus, äldreboenden, skolor etc. I Uddevalla har alliansen precis lagt förslag om att all dagverksamhet ska bort på äldreboendena. Verksamheter som ex bingo en gång var 14é dag, utflykter, underhållning allt ska bort. Nu ska våra pensionärer ligga tysta i sina sängar 24 timmar om dygnet. Fy fan, ni borde skämmas, politiker! Har ni ingen empati. Vet att ni kommer att bo på privata sjukhem där ni köpt er lyxboende, men visa för helvete sympati med de som arbetat hela sitt liv, ska de verkligen behöva ligga i sina sängar tills de dör. Skamligt!
Fan jag står så långt ifrån Alliansen åsiktsmässigt som man kan tänka sig. Moderaterna basunerar sitt mantra att vi ska shoppa oss ur krisen, sänk skatten och avskeda folk så shoppar vi oss ur krisen, herregud så dumt! Folkpartiet fortsätter med sitt mantra om hårdare lagar och regler och inte minst bestraffningar. Inte ett ord om mer resurser. Bara straff! Kristdemokraterna mumlar om kärnfamiljen och glömmer att Josef var den första bonuspappan (enligt bibeln). Centern vill ha uranbrytning och kärnkraft. Ja herregud vilket gäng! Jag tror inte på det här. Shopping är inte vägen mot ett bättre samhälle. Åtminstone inte det samhälle jag vill leva i.

Greenpeace - Inspiring Action


Hur kan detta vara tillåtet?

Hur kan detta vara tillåtet? Egentligen helt ofattbart att det inte är krav på att alla djur ska behandla enligt KRAV's krav!
Om vi nu ska ha en köttindustri så är väl det det minsta man kan begära? Att djuren får ett drägligt liv.