Oj vilken höst!

Fasen vilken kul höst det har varit, först Australienfestivalen som var hur grym som helst. Jag fick ju lira med Chris Bailey, stort! Veckan efter bar det av till The big Apple, New York City. Det var första besöket och förväntningarna var högt ställda, och vi blev inte besvikna, vilken stad, wow! Det var som att promenera runt i en film. Det finns ett reportage med bilder på min hemsida www.larswallin.nu Störst var att få besöka CBGB's innan de stängde, sedan Joey Ramones grav ute i Lyndhurst i New Jersey.

3 - 4 nov arrangerade jag den nu årliga uddevallakassettfestivalen på Mortens Krog i Uddevalla, 21 band!

Se reportage på www.uddevallakassetten.just.nu det var hur kul som helst. Jag valde själv ut alla artisterna, bla Christian Dohber, The Nunnery, The Durango Riot, The Movers, Nober Hill, Hata Katten mfl.
På tal om katter och för den delen vardagen. Förra veckan var vi i väg och kastrerade Gråben, vildkatt nr 3 som vi tagit hand om och som har fått flytta in till den Wallinska familjen, han var så liten så vi var övertygade om att han knappt var ett år gammal. Veterinären fick order om att checka så att han mådde bra,  det blev förutom kastrering, öronmärkning, vaccinering även borttagning av tandsten, det var efter det sistnämnda som veterinären berättade att hon trodde att katten var ca 5 år!? Att han var så liten berodde på att han stannat i växten pga att han inte hade haft tillräckligt med mat. Nåväl, nu är vi tre katter i familjen!

Fick förresten på dubbdäcken förra veckan. Just det vi vann förra veckan igen på musikquisen på Butlers, he he vi har vunnit alla gånger utom en! På onsdag är det dags igen. Har förresten pysslat en del med min myspace.com/larswallin sida jättekul och oj vad mycket ny musik man hittar.
Håller på att planera nästa års Australienresa, kom ju inte iväg i år så jag håller tummarna. Det ser ut som om vi åker i slutet av maj, veckan innan den aboriginska festivalen Dreaming Festival.

Imorgon är det dags för finskakurs, oj vad svårt det är, har ialla fall lärt mig att räkna, skrattar!

Näkemiin vi hörs